Så vågnede man lige op til endnu en ny sang fra twenty one pilots, som jeg selvfølgelig bliver nødt til at lytte til, før jeg kan fortsætte med mit liv. Denne gang hedder sangen My Blood, og jeg er ret sikker på, at jeg allerede har hørt noget af omkvædet i en reklame, og hvis det virkelig er fra den her sang, så kommer vi til at høre en fantastisk falset lige om lidt. Så lad os da bare få det hørt! Here we go!

My Blood
0:01 Uuuh…
0:03 Trommer… nice.
0:04 Uuuh, breaks!
0:08 OMG, DEN SNARE!
0:17 “I’ll go with you!” – tak, det ville være rart!
0:22 Jeg kan godt lide den konstante ride-bækken.
0:26 Uuuh, den dybe stemme var rar.
0:32 “I’ll go with you!” – please do!
0:43 Sweep, jaaaa!
0:45 OMG, BAS!
0:53 Uuuh, groovy.
1:00 Ej, den bas…
1:11 Ja, og det her er så det stykke, jeg har hørt før.
1:17 …sagde jeg ikke, at vi ville få noget fantastisk falset?
1:22 Det er dog en smule irriterende, at jeg ikke kommer til at kunne synge med på det her omkvæd…
1:30 Uuuh, hi-hatten!
1:34 Må jeg lige nævne, at bassen er smuk?
1:41 What, en skøn rytme i stemmen.
1:50 Det er altså en smuk falset.
2:04 Uuuh, synth!
2:09 Den synth kan jeg godt lide!
2:11 Jeg kan også ret godt lide falsetten i baggrunden her.
2:21 Og så kommer der et breakdown.
2:29  Den sweep var ret sej.
2:35 “If you find yourself in a lion’s den, I’ll jump right in and pull my pin.” – aww, den linje kunne jeg godt lide!
2:42 “I’ll go with you!” – den måde, han synger det dér, er ret smukt.
2:50 “I’ll go with you, you don’t need to run!” – den måde, han synger ‘run!’ på, er altså også pænt smuk.
2:56 Uuuh, trommefill!
3:24 Den her sang minder mig lidt sådan om MGMT.
3:43 Og så bare trommer til sidst.

Okay… Den sang gjorde mig glad. Den var bare så utrolig groovy! Og så voksen. Og så ny. Ligesom da jeg havde hørt Levitate, glæder jeg mig blot endnu mere til det nye album nu. Jeg glæder mig simpelthen så meget til at høre, hvad de har fundet på. Men jeg vil også gerne lige nævne her, at jeg ikke rigtig håber, at vi får flere sange fra Trench, før albummet kommer ud, da jeg helst ikke vil have spoleret albummet, før jeg kan høre det i sin helhed, og af samme grund har jeg nok ikke tænkt mig at høre de fire sange mere nu, så jeg ikke bliver overeksponeret til dem, og derfor ikke kommer til at nyde dem lige så meget, når albummet engang kommer. Det bliver nok svært at lade være med at høre dem, men jeg vil gøre mit bedste!