Så! nu har jeg simpelthen skrevet 400 indlæg på min blog. Det er da okay, er det ikke? …det synes jeg i hvert fald, at det er. Og som altid skal det fejres på den bedste tænkelige måde, og den bedste tænkelige måde, jeg kan tænke mig frem til, er ved at udgive de sidste 100 indlæg i bogform, så det har jeg gjort (kommer det som nogen overraskelse længere?).

Denne bog er ret speciel, da det er den længste bog, jeg har udgivet… den er nemlig på hele 220 sider (objektivt set er det altså en okay stor bog…), og derfor behøver jeg nok heller ikke at sige (skrive), at jeg har arbejdet meget hårdt på denne, og at det derfor ville gøre mig umenneskeligt glad, hvis man kunne have lyst til at købe den (selvom jeg lige sagde (skrev) det…). Men det ville det altså!

Hvis man køber bogen får man ikke blot indlæggene #301-400… man får nemlig også en masse ekstraindhold, som aldrig før har set dagens lys, og som bare venter på at blive læst af dine øjne. F.eks. kan man læse disse ting:

1) Historien om Frejsine, som handler om en pige, der finder ud af, at hun kan lave ild.
2) Et digt ved navn Efterår, hvilket jeg synes er meget passende i forhold til tiden.
3) Min fortolkning af mit album the ellipses for tonight fra 1. november 2017.
4) Hele junistorien (hvilket er ca. 100 sider), som på nuværende tidspunkt ikke kan læses nogle andre steder.
5) Og en masse andet, som man bliver nødt til at købe bogen for at læse.

Bare baseret på ekstraindholdet, ville jeg sige, at det helt klart er det værd, for jeg er stolt af det og er også sikker på, at du kommer til at være stolt af mig. Den kan købes på diverse boghjemmesider (såsom her: https://www.saxo.com/dk/det-her-er-saa-endnu-mig_august-h-stapput_paperback_9788740968125), og som sagt ville jeg blive utrolig glad, hvis der var nogen derude, som kunne have lyst til at læse den.

Og ja: 400 indlæg nu (yay!).