Hvem er jeg egentlig? Jo, det er egentlig et okay godt spørgsmål, hvis jeg selv skulle sige det. Jeg ved faktisk ikke helt, hvem jeg er. Jeg er August H. Stapput, men hvem er jeg? Mit navn er jo bare mit navn. Som Shakespeare så godt har sagt: ”What’s in a name? That which we call a rose; by any other name would smell as sweet.” Hvis jeg hed noget andet (lad os sige Bent Bente Bentesen (godt eksempel August *high-five til mig selv*)), så ville jeg jo stadig være mig. Jeg ville bare hedde noget andet, men Bent Bente Bentesen og August Hansen Stapput er jo nøjagtig den samme person. Bare med et andet navn. Så hvem er jeg? Jeg er et menneske ligesom alle andre (håber jeg). Jeg lever; jeg er i hvert fald ikke død. Eller måske er jeg? Jeg ved jo ikke, hvordan det er at være død, så det kan da sagtens være, at jeg egentlig er død… Jeg er også en dreng (har jeg fået fortalt). Det er egentlig sjovt; jeg skulle lave en ny Gmail her tidligere i dag, og så spurgte den (computeren) mig sådan: ”Hvilket køn er du? – mand; dame; andet”… Hmm… gad vide hvad der ligger under ’andet’. Det er en stor kategori. Altså jeg ved godt, at der er mennesker, der ikke identificeres som mand eller dame, men kategorien er stor. Måske er den også til hvis nu, man ikke er et menneske, men et rumvæsen fra det ydre rum (hvorfor egentlig altid det ydre rum, hvorfor ikke det indre rum?), og man måske dér ikke har mand og dame, og derfor bare har ’andet’. Men så kunne de godt have skrevet: ”Mand; dame; andet; rumvæsen”. Sådan så sådan en som mig ikke bliver forvirret – da jeg læste det, begyndte jeg jo at tvivle på hele min eksistens. Er jeg en dreng, en pige, andet eller et rumvæsen?