Det her er så mig, August H. Stapput, der bare sidder og skriver. Hvad jeg har tænkt mig at skrive om, ved jeg ikke. Jeg havde bare lyst til at skrive noget. Jeg kunne jo starte med at skrive dato og tid, så man ved det, hvis det er sådan noget, der interesserer én.
Tid: 19.18 – det er næsten 19.19 (må man ikke ønske der? Eller er det kun, når det er det samme tal (f.eks. 11.11 eller 22.22)? det ved jeg faktisk ikke helt; måske skulle jeg undersøge det? Mon der overhovedet er en officiel regel omkring det?) – nu er klokken 19.19… men jeg har ikke tænkt mig at ønske, fordi tænk nu hvis man ikke må ønske?
Dato: 15-02-2014 – denne dag kommer kun én gang… Det er sjovt, at folk altid er sådan: ”OMGESUS! I DAG ER DET 11-12-2013 – DEN DAG KOMMER KUN EN GANG!” Jeps. Det gør alle dage.
Men ja, det her er min blog. Læn dig tilbage og nyd den (eller lad være, jeg er ikke din mor, så jeg skal ikke bestemme over dig).